Rörinstallation & rörläggning

Startsida > Rörinstallation

Vi planerar & installerar effektiva lösningar inom rör & ledning

Om du är i behov av en rörinstallation kan vi på Prime Pipe stå till din tjänst. Vi har över 40 års erfarenhet av arbetet och spetskompetens inom svetsning. Du kan anlita oss för installation av allt från fjärrvärme och fjärrkyla till avlopp och vatten. Tveka inte att kontakta oss med dina projektplaner, inget jobb är för stort eller litet för oss. Vi hjälper till med allt från planering till slutfört arbete, med smarta lösningar.

Du kan enkelt kontakta oss för en kostnadsfri offert. Antingen kan du använda vårt formulär här på hemsidan, eller så kan du ringa, skriva på Whatsapp eller skicka ett e-postmeddelande. Offertförfrågan är inte på något sätt bindande. Du kan välja att hyra VVS-montör per timme eller begära ett fast pris på hela projektet. Kontakta oss redan idag för offert och planering av din rörinstallation så återkommer vi så snart vi kan för att planera ditt projekt.

Bli uppringd av en projektledare

Allt om Rörinstallation

Planering & driftsättning av rörsystem

När det kommer till rörläggning är vi som erfarna VVS-montörer experter. Vi försöker alltid hitta den effektivaste lösningen för just dig, för att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten. Tack vare vår auktorisering och de certifikat vi innehar kan du lita på att arbetet blir utfört på ett bra och säkert sätt. När det kommer till rör och ledningar är det av stor vikt att installationen görs ordentligt för att undvika vattenskador.

Experter inom undercentraler & svetsarbete

Vi på Prime Pipe utför professionell rörläggning Stockholm, men vi är även experter på undercentraler. Dessutom har vi spetskompetens inom svetsarbete vilket garanterar kraftiga rörsystem och hållbara undercentraler. Det är viktigt att underhålla din undercentral löpande för att undvika skador som kräver dyra reparationer. Vi hjälper också gärna till med att sänka dina driftkostnader med hjälp av energieffektivisering. Dessutom är vi experter på både fjärrvärme och fjärrkyla, och hjälper såväl privatpersoner som fastighetsägare med installation.

Rörläggning & installation

Oavsett om du behöver göra en ny rörinstallation Stockholm eller byta ut gamla rör är vi på Prime Pipe rätt VVS-företag för arbetet. Dessutom kontrollerar vi allting innan driftsättning för att vara säkra på att rörsystemet fungerar optimalt. Vi utför både tryck- och tätprovningar så du kan känna dig trygg med att ditt rörsystem tål de påfrestningar det kommer att utsättas för. Oavsett om du ska uppgradera till fjärrvärme eller bygga nytt badrum behövs rörläggare.

Rörinstallationer i alla typer av fastigheter

Vi tillhandahåller rörinstallationer i alla typer av fastigheter. Oavsett om du är villaägare, bostadsrättsförening, äger ett flerbostadshus eller en kommersiell fastighet kan du anlita oss för rörläggningen. Vi hjälper dig också med allt från installation av golvvärme till att installera värmepump eller elpanna. Alla produkter vi använder för rörläggningen har givetvis allra högsta kvalitet för en så lång hållbarhet som möjligt. Du kan kontakta oss både gällande akuta problem och projekt du planerar senare.

Nybyggnationer & projektetableringar

Vid nybyggnation behöver du lägga in rör för att få ett fungerande avlopp, vattentillförsel och värmesystem. På Prime Pipe är vi erfarna när det kommer till rörläggning för nybyggen. Vi står gärna till din tjänst även vid projektetableringen, för att vi ska kunna planera tillsammans på bästa sätt. Med en effektiv planering av rörinstallationen kan du spara in pengar på material och arbetskostnad. Vår långa erfarenhet är en fördel i planeringsstadiet för en effektiv rörinstallation.

Stambyte och renovering av rörsystem

Om du inte har bytt ut rörsystemet i din fastighet på länge kan det vara dags för ett stambyte eller en renovering av dina rörsystem. Ett stambyte bör utföras efter 30 till 50 år beroende på belastningen på rörsystemet. Genom att byta ut stammarna förhindrar du att rören eller ledningarna går sönder och orsakar kostsamma vattenskador. Vi hjälper dig gärna med planering av stambytet eller renovering av rörsystemet och ger våra åsikter kring arbetet.

 

Frågor & Svar

Varför ska jag välja Primepipe?

Prime Pipe har över 40 års erfarenhet inom VVS med en lång lista av referensprojekt.

Vad har ni för certifieringar?

Säker Vatten, Heta Arbeten & ID06.

Erbjuder ni pris per timme eller projekt?

Vi erbjuder både servicetekniker per timme och kan ta fram fasta priser för installations- & serviceprojekt.

Våra referenser

Kontakta oss för offert

13 + 13 =

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chatta på WhatsApp