Våra tjänster

Fjärrvärme

Vi är specialiserade på lösningar inom fjärrvärme. Oavsett om ni står inför installation av nya VVX-aggregat eller byte av fjärrvärmecentral har vi en lösning som passar er. Självklart erbjuder vi serviceavtal med garanti & undehåll.

Om Fjärrvärme

Fjärrkyla

Vi installerar smarta och miljövänliga kyllösningar som sänker era energikostnader. Vi är experter på fjärrkyla till kommersiella fastigheter & industriföretag. Välkommen att kontakta oss för att få mer information & offert.

Om Fjärrkyla

Rörinstallation

Vi utför installation av rör och ledningar för el och vatten inom nyproduktion, industri och kommersiella fastigheter. Våra kunniga rörläggare kommer gärna ut på en  första konsultation och kostnadskalkyl inför beräkning av offert.

Om Rörinstallation

Stambyte

Rör och ledningar slits ut med åren ut och kan innebära att man som fastighetsägare behöver genomföra ett stambyte.  Vi genomför stambyten som säkerställer trygghet, kvalitet och hållbarhet i många år framöver.

Om Stambyte

VVS-montör

Står ni inför renovering eller nybyggnation av en fastighet och behöver ta in extern hjälp för planering & montering av rör och ledningar? Hyr en av våra erfarna & certifierade VVS-montörer så slipper ni dyra bakläxor.

Om VVS-montör

VVX-byte

Dags att byta värmeväxlare i din fastighet? Kontakta oss på Prime Pipe Nordic AB så hjälper vi er ta fram offert på nytt VVX-aggregat med komplett installation och service & undehåll som tillval. Välkommen till en trygg VVS-firma!

Om VVX-byte

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chatta på WhatsApp