VVS-montör i Stockholm

Startsida > VVS-montör

Vi tillhandahåller kompetenta och erfarna VVS-montörer

Hos oss kan du hyra en VVS-montör för att hjälpa dig med installation och reparation av diverse VVS-anläggningar. Vår långa erfarenhet inom området gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss. Som VVS-montörer arbetar vi med allt från rör till värmepumpar, varmvattenberedare och elpannor. Du kan enkelt begära en offert för ditt projekt, eller så betalar du timpris för utfört arbete. Oavsett vilket får du ett gott resultat med hög kvalitet.

Kontakta oss via vårt formulär, e-post, telefon eller Whatsapp för att få en offert. Du kan hyra VVS-montör i Stockholm med omnejd per timme eller med fast pris för ditt projekt. Det är kostnadsfritt att begära en offert och du binder inte upp dig på att acceptera den. Oavsett om du vill installera fjärrvärme, renovera ditt badrum, utföra ett stambyte eller någonting annat inom värme, vatten och sanitet står vi gärna till din tjänst. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Bli uppringd av en projektledare

Allt om VVS-montörer

Vad gör en VVS-Montör?

När du hyr VVS-montör kan du göra det för en mängd arbetsuppgifter, såsom byte av elpanna eller installation av värmepump. Vi kan också hjälpa till med rörläggning vid nybyggnation eller renovering av badrum eller WC. Med mer än 40 år i branschen vågar vi garantera ett utmärkt resultat. Givetvis får du också garanti på utfört arbete och vi är experter på energieffektivisering. Dessutom har vi spetskompetens inom svetsning, vilket ger förstklassiga installationer av rörsystem.

Vad är skillnaden mellan VVS-montör, rörmokare och rörläggare?

En VVS-montör är samma sak som en rörmokare och rörläggare. Yrkesmännen arbetar med att montera rör, installera värmepannor bland andra uppgifter. Ibland går vi också under namnet servicetekniker. Allt du egentligen behöver veta är att du får hjälp med allt inom värme, vatten och sanitet när du anlitar oss som din VVS-montör. Tidigare var det vanligt att kalla oss rörmokare eller rörläggare, men idag är det däremot VVS-montör som vi själva vill bli kallade.

Vad krävs för att bli VVS-montör?

Alla VVS-montörer genomgår yrkesutbildning till VVS. Efter genomförd utbildning behöver man gå som lärling, normalt sett 2 år, innan man får kalla sig för VVS-montör.

Lång erfarenhet & hög kompetens

Vi som arbetar på PrimePipe har mer än 40 års erfarenhet inom VVS. Därför har vi mycket kunskap och du kan ha tilltro till vår kompetens. Dessutom har vi stort fokus på att våra kunder ska vara nöjda. Om du behöver referenser innan du anlitar oss, delar vi gärna med oss av det. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg med oss. Därför involverar vi dig alltid i arbetet.

Specialiserade inom Fjärrvärme & Fjärrkyla

En av våra specialiteter är installering av fjärrvärme och fjärrkyla. I Stockholm finns ett stort nät för båda delarna och vi är väl insatta i hur det fungerar. Du kan också få också hjälp med underhåll, reparation samt byte av fjärrvärmecentraler. Med fjärrvärme kan du sänka värmekostnaderna mycket, vilket är fördelaktigt för både fastighetsägare och privatpersoner. Du kan också behöva fjärrkyla för en effektiv luftkonditionering eller till kylrum utan att det kostar för mycket.

Kompetenta och erfarna VVS-montörer i Stockholm med omnejd

Du som behöver en VVS-montör Stockholm med omnejd kan gärna kontakta oss på PrimePipe för att planera arbetet. Det spelar ingen roll om det gäller ett stopp i avloppet eller byte av värmepump. Vi har kunskap för att utföra alla jobb inom VVS och självklart har vi samtliga certifieringar som arbetet kräver. Inget arbete är för litet eller för stort för oss och du kan anlita oss oavsett om du är privatperson eller företagsägare.

Frågor & Svar

Varför ska jag välja Primepipe?

Primepipe har över 40 års erfarenhet inom VVS med en lång lista av referensprojekt.

Vad har ni för certifieringar?

Säker Vatten, Heta Arbeten & ID06.

Erbjuder ni pris per timme eller projekt?

Vi erbjuder både servicetekniker per timme och kan ta fram fasta priser för installations- & serviceprojekt.

Våra referenser

Kontakta oss för offert

10 + 14 =

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Chatta på WhatsApp